26 de març del 2010

Hui estic icatitzat jo...

Icatitza't, és el lema d'ICatFM per atraure els oients...

El programa que més he escoltat (i que estic escoltant ara) és el Cabaret elèctric, un grandíssim programa, on parlen de temes variats, i de bona música i continguts culturals en general.

M'agrada molt, a més, la veu de la locutora... és dolça!


Hui he anat  a fer fotos per València, demà aniré a imprimir una d'aquestes, amb què concursaré en un concurs de fotografia de la ciutat, ja tinc el títol de la foto i tot...
M'ha costat trobar-la, però és una fotografia que ja tenia pensada, no diré quina és, ja la desvetllaré després de que s'acabe el concurs, que sinó me la poden furtar (xDDDD no crec, però per si de cas)...

Volia fer una foto de les Torres dels Serrans amb la lluna al darrere, però he fet tard, i no em cabia tot, perquè volia agafar el carrer al mateix temps que la lluna... una llàstima, perquè era LA foto que volia allà mateix... llàstima.

També hi ha moltes més fotografies que desgracia la patètica il·luminació dels carrers, no sé com collons han tingut la mala òstia de posar unes llums tan roïnes! (bé, sí que ho sé, un conseller de l'ajuntament té l'empresa q proveeix de llums la ciutat...)

Mentre sonen els Biel Ballester trio, jo pense en tu, en quantes vegades he pensat en tu... en quantes vegades t'hauré insinuat que vull veure't, quantes vegades t'hauré dit que vull fer-te una abraçada de mel a tu, sí, exacte! eixa era la resposta que buscaves, a tu, només a tu... no em calen noms per a dir que eres la única llum del meu camí, la que m'il·lumina des del bon matí, i amb això ja ho he dit tot, sí.

D'onze a una, a ICatFM, el Cabaret elèctric... m'encanta!

També m'agrada el granissat de llima, sí, veus? està bo, més bo inclús que el granissat de café. Per a café em diuen pijo, perquè tinc una nespresso, i m'agrada molt xD de totes formes, a tu t'hi convidaria, sense cap dubte, a un talladet, o un café sol (amb companyia) o fins i tot un café amb llet... no sé encara fer capuccinos amb esta màquina estranya, però puc aprendre a fer-ne si és per tu!

T'agrada el café? A mi també m'agrada el George Clooney en l'anunci de Nespresso! És d'allò més seductor! Té un toc especial, un toc sensual i atractiu genial... i no, el Brad Pitt em sembla una nenassa xD (això podria ser un pique entre tu i jo, si t'agrada el Brad) però no entrarem en més disputes.

T'estime! Dóna'm aquesta oportunitat! :)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vosté hauria d'enamorar-se de persones que coneix realment, no virtual.

Lenitiu ha dit...

la meua personalitat virtual i la meua real són dos diferents, ací escric només una història més de totes les que escric, és una vida paral·lela, senyor/a anònim/a!