13 de maig del 2010

Honradesa...

Qui ha parlat d'honradesa?
És ell mateix qui se l'ha atorgada amb la simple paraula de dir que ell mateix és honrat?

És ell mateix conscient que això és mentir? És allò que manté una gran mentida al capdamunt de la societat.

Tot queda igual, déien els Sopa de cabra. En aquest cas tot queda igual en quant a la política. És igual que tinguem un polític corrupte i mentider, perquè el continuarem tenint com a president, i el continuarem tenint com a president del seu partit, perquè el continuarem votant.

M'agraden poc les generalitzacions, però em permet dir que els valencians som uns incrèduls. Els que voten a favor perquè no els beneficia a ells. Els que voten altres partits, perquè no tenen el discurs i convenciment de poder derrotar EL partit únic. Els que no voten, perquè creuen que no votant s'aconsegueixen canviar les coses actuals, i això de no votar ha de ser una cosa a la llarga, o crear un discurs sociològic valencià en contra del vot, però si de dos milions que voten, milió i mig ho fan al PP seguirem igual, com menys voten els abstencionistes més representació tindran. I tot tenint en compte que s'absté un 60% de la població en edat de  votar, que si eixe 60% votara un partit o una congregació de partits diferents el pes del PP no seria tan gran i se li podria fer oposició.

Vaja quin rotllo polític amolle ací sense res...

Tot quedarà igual, perquè l'absoldran.

Espere equivocar-me, però les dades objectives i subjectives indiquen que els seus amics l'ajudaran, i continuaran desinformant igual.

Ale, gent!