18 de gener del 2010

Rap antidepressiu...

Ara que la penya pilla fins i tot a missa...

ens servim d'aquesta frase per a fer un anàlisi profund del que passa a aquesta merda de societat.

La nostra societat està cada vegada més alienada, i la televisió i les drogues són el control de les consciències.
Potser són afirmacions d'allò més generals, però ens portem al cas de que hi ha MILIONS de persones que miren com una tia farlopera que viu de que la gent la veja fent imbecilitats a la tele es fa rica a costa seua. Com poden aguantar tanta desinformació? Com poden aguantar taaaaaanta merda?

Les programacions de les televisions espanyoles solen contindre exclusivament futbol, PPSOE i violència (ja siga psicològica o visual).


El contingut cultural d'aquestes televisions es redueix a un 0'01% de tot el que emeten. Televisions privades. Conegudes sobretot perquè són propietat del Grupo PRISA (socialdemòcrates fastigosos que volen guanyar diners gràcies a la manipulació de notícies i afiançar-se en el poder junt al PPSOE) i l'altra cadena privada de Berlusconi (vaja, quina coincidència, ell no manipula?). Les televisions públiques de l'Estat no estan tampoc per a tirar coets, en RTVE han obligat a llevar la publicitat, i ara han de viure del que paguem els consumidors de l'Estat encara que no hi estiguem d'acord.

Un altre exemple és la programació vomitiva de RTVV, que en teoria és pública, és a dir, propietat del PP, perquè les institucions són posseïdes per aquest partit, i amb el suport del PSOE-PSPV(CV?) i tot allò que està a les seues mans patix un transtorn que ningú no sap cap on mirar per lliurar-se'n, ja que arriben a distorsionar tant la realitat per adoctrinar a la gent a la seua manera que ja no sabem si el que diuen és vertader o fals. Potser són maniobres per perpetuar-se al poder. fa 19 anys que Rita és alcaldessa de València. Camps només porta des del 2003, però anteriorment estava Zaplana (que va fugir de la política curiosament quan va esclatar el cas Gürtel!)


I encara tinc més coses a dir, però hauria de seguir estudiant, que demà tinc exàmens.

Aneu a fer la mà, òstia!